.

lördag 30 maj 2009

På örn!

Hej hej!
Nu har jag kommit till örn äntligen bussen var så varm!
Men saknar ju så klart Lila Fia. Var på konfrimatision i dag (sophias kusin). Det var skojsigt garattis!. Men i går när Fia och hennes mamma hämta mig vid tåget var det en motorcykel som körde in i en bil! Fia och Carita såg han på motorcyken flyga i väg. Han dog senare:( Men han i bilen klarade sig men han var chockad. Hämst men som tur e var det inte vi. Och sen var det fest då:) De pratade mest om skolan och människor som jag inte viste vilka de var så smsa lite med Zebulhon:P Men det var skoj! Bilder kommer när jag kommer hem på sön eller måndag. Nu ska jag dra sola lite innan solen försvinner;P
Ses <33

fredag 29 maj 2009

Snart åka till tåget:P

HEj nu ska jag snart till trollhättan:) Redovisa i dag på sv 1 min och 30 s tog det XP Hoppas det inte var alltför tråkigt. Farfar kör mig till tåget och Fia möter mig i trollhättan super bra har min prikiga kläning nu :P Hoppas du gillar presenten Fia och att det blir skoj men det blir säkert super :) Men moste ringa Farfar i gen så han kommer.
Ses<33

torsdag 28 maj 2009

Snart fredag!!

HEJ hej!
I dag hade vi svenska men han inte "redovisa" gör det i mon:).I morgon så tar man tåget till tollhättan. Ska ha min nya prikiga kläning på festen men har inga skor:/ Men det ska bli super skoj! Nu har jag nästan packat klart och kockan är 22:02 kommer typ lägga mig 1 eller not XD Men ska fortsätta nu!
Ses<33

söndag 24 maj 2009





Hej hemma äntligen nu! Har ju varit på campingen städat båten och fixat toan sovit och solat gött! Hampus fick 5 och pappa 1 makril så har ätit röktmakril så GÖTT!! Men när jag och pappa städa båten ramala jag och slog i ett revben vet inte hur det gick riktigt har as ont men men jag lever XD Träffa Manda och Anton oxå:) Och så klart har jag varit mer med den söta Fia! Ska på fest i trollhättan den 29 ju köpte en ny kläning:) Jaja måste dra !
Ses <33( några bilder från helgen :P <3)