.

lördag 10 april 2010




Hej!
lever!!! haha tro det eller ej;) Vi frös inte något alls xD tältet var jätte varmt hmm inte!! Men vi åt massa godis i alla fall!! as göttt! oj kan inte skriva mer fick gäster så skriver mer senare.
ses <33

fredag 9 april 2010



Hej
Jag (Klara) och Maja sitter och väntar på att Lina ska packa klart, sen bär det av ut i skogen. En natt i en iskall skog ska vi klara under detta dygn. Wish us luck!
Hare bra!
// Maja och Klara

onsdag 7 april 2010

jag o fia <3
Jag
Ägg ^^
Massa godis ;)
Smögen bryggan <333


Hej hej ;)
Här kommer bilder från påsken lite kulit xd kommer fler senare ;) dag ska jag måla nere i allrummet skit kul ;P Annars vet jag inte är rätt trött så ta det lugnt typ :P juste kom på att det är ganska läskigt att åka från stan sent ensam när det varit fotbolls match precis. Va ju på konfan o såg en film igår hade inget bättre för mej så ^^ Men det är inte super trevligt och gå förbi gäng med fulla killar när man hör att de pratar om en eller ropar till en jaja det fanns 2 polisbilar där så det va ju ingen fara med ändå inte jätte skoj. Ska ju tälta fick reda på att det blir fredag till lördag hoppas det inte regnar då ^^ Men ska måla nu!!
ses <33

måndag 5 april 2010

Glad påsk allihopa!
Sitter här i villavagnen har lånat pappas data äntigen! Är ganska kalt ute idag men i lördags satt jag och sola i bara linne!!!! det kunde lika gärna varit sommar när jag o fia satt där på berget vid havet o sola ;) Har gått smögenbryggan första gången för i år va lite blåsigt men mysigt. Har även shoppat massa ofc! bilder på det får ni när jag kommer hem. Fast vet inte riktigt när det blir än :S Men antagligen i mon eller på onsdag. När ja kommer hem ska jag tro det eller ej men tälta med Klara och Maja XD ska bli kul. :D I bilen har vi (familjen) börjat lyssna på en ljudbok ^^ " Den vita masajen" as bra:)Juste har varit i kyrkan oxå liten och mysig var ju tvungen att gå en gång uder påsk för konfan. Är lite lätt trött från igår me haha var uppe hos fia och drack cola tills vi var helt sjukt sockerhöga XD men bättre höga på socker än fulla eller höga på annat eller hur!? Men ska väl dra nu så ;)
ses<33