.

fredag 25 september 2009

torsdag 24 september 2009



Hehe en bild med mej igen men oxå några andra snyggingar från klassen<33
Just nu försöker jag få med Calle till trollhättan<3 Ska dit i mon tar bussen efter skolan! Så hinner inte hem i mellan. Det är tråkigt att dumma Calle inte vill följa med men vi får vel ha super utan han! <333

onsdag 23 september 2009


Hehe bildbrist:P Har bara kort på mej XD Får lägga in lite bilder och musik på datan. Men nu är det läxor! Asså det är det ända man gör. Hade hu-möte idag så började tidigare så min sovmorrgon blev bara ett minne blot.

måndag 21 september 2009

??


Läxor läxor läxor!!! Just nu sitter man med eng sen blir det matte och sen spanska. Men gör det på datan så det går ganska smidigt. Men jag tycker man borde gö mer i skolan och mindre hemma. Och att ban började senare på morgonen jag menar villken tånårig orkar gå upp kl:06:20 och åka till skolan 07:35!!! Hade foto med hu-gruppen i dag helt oförbered! Det blev nog skit dåligt...

söndag 20 september 2009

topp model!!


Leker lite med datan, cattar, bdb och bloggar. Mamma o pappa är och handlar så e ensam med Hampo. Ska se topp model kl 19 00 Makeovers i dag :D Har ingen favo men hon me ögonen är lite läskig:P Sorry Klara du gilla hennne va :P?
Ses<33

hampo


Sitter här med familjen och mårten. Ska till lilla Elsa snart vi sulle spela något pc spel. Hampus dansa lite så ett kort på det.

Ses<33