.

lördag 13 mars 2010

Hej hej!
sorry att jag inte skrivit på länge men har en orkar inte period... så får se kanske skriver mer sen men ska fixa i vårat nya allrum nu så:)
ses<33

torsdag 11 mars 2010


Hej!
Börjar inte förens 09:25 idag^^ Hmm men ska utveklingssamtal halv tio... Vet inte riktigt varför! Har inte min lärare i något ämne för utom planering och klassråd. Jaja måste dra nu! skriver mer sen om hur vi fick biljeter + gick och på arvingarna! ;) ( de som vill ha bilderna från malin så har jag med dom idag ;P )
ses <33

onsdag 10 mars 2010

Innan Malins 15-års fest :)
Tack Pappsen<3

Hej hej!
Pappa va hemma när jag kom hem idag;D Han har typ varit en vecka i tyskland. Fick godis av han från tyskland as goa ^^ Har inte hänt så mycket idag men igår eller måndags uppnades uppehålsrummet igen! De har typ målat om och köpt lite nya saker som en tv, bord+stolar och fotbolls spel typ :) Jaa Igår va det drama så kom hem sent så orka inte skriva på bloggen. Fick öva på stora scenen as skoj fast Tilde drog ner mej från scenen XD det gorde as ont! ^^ Men ska skriva från mun till bajs inlämningen nu så xd ;P
ses<33

tisdag 9 mars 2010

Hej hej!
Sitter här i skolan... ;D HÅL TIMMA!! Eng läraren är inte här ^^ Och kom ingen annan så vi gick :) Sitter här och gör typ inget. Men slipper ju engelskan så är as glad! Men ska väl hitta på något nu;)
ses <33