.

torsdag 22 april 2010

Allum i dag med några ;)

påskas ;P
Påskas ^^
påskas ;P
påskas :)
påskas ;)
Idag !
idag ;)!
Shoppat ;)
Va med Maja, Lisa, Malin o Linda på Allum idag. As skoj, köpte 2 tröjor o en ansiktsmask. La in bilder på dem och på lite på det jag köpte i påskas. tänker inte plugga NÅGOT idag jag gör det någon annan da typ i helgen ... Så nu tänker jag sätta mej i soffan och käka vattenmelon!
beso y abrazo <3
Haha gjorde denna i omklädningsrummet i skolan i dag!! klicka här så kommer den ;)
jippi!
Vet ni vad jag såg för ca 30 min sen!? Ett flygplan uppe på den blå himlen bland de små vita fluffiga molnen :) Sitter här dricker te äter macka med gurka på. Ska snart dra till Allum me några skit kulit. Men får se om det blir något sparar ju till jag ska till London ;) men ska blåsa håret typ så.
p&k lina

god morron sömnrutor!
Daggs att åka till skolan snart då -.- slutar typ 15:30 så de e ok. Dagens outfit oxå skit dålig bild men jaja. jeans- vila svart linne- gina "spets"tröja- lindex skarf- lindex.
ses senare ;)/lina

onsdag 21 april 2010

hej hej ;)
åå vill åka till London o shoppa! hoppas flygplanen har börjat flyga v.18! ¡Ska ju ha prao i London :D!Ååå denna dan har varit piss mer eller mindre! skolan var ok matte-provet gick bra och så men efter vi slutat... Som de flesta vet så har jag "fobi" för sprutor och sådant och gjorde pricktestet och fick 12 stick i armen! grät typ inte^^ Och sen var det massa svenska att skriva, sen fick jag reda på att hela fredag är förstörd ska passa Hampus -.- Någon som vill komma hit se på film äta popcorn och sova här^^?! Och nu har resten av familjen tagit tv:n och ser fuskbyggarna, så sitter här. Men ska kolla runt lite på hemsidor letar efter den perfekta konfirmations klänning!
pussar o karmar Lina ;)
hemma nu.
Gjort pricktest läskigt ^^ MEN JAG TÅL MINA KATTER!!! bara så alla vet! Men de skulle bo kvar här även om jag va dödsallergisk mot dem <3>
xoxo Lina <3

tisdag 20 april 2010


Rödluvan :P
Vargen ^^
mormor :)
Vargen som mormor xD
skogsvaktaren ;P
och en liten skogsvaktare ^^

HEJ HEJ HEJ hej hej hej....
Pluggar som vanligt typ! Men haft drama idag lika roligt som alltid ;) Men vår dramalärare är fast i typ Malaga!! Lite fuskigt, jah menar vi är fast i Sverige. Matte-prov imon har alla pluggat massa nu?! Hoppas det vi har ju betyg nu förtiden. Var hos oa y moa i dag fick gumman av dom! Älska den när jag var liten, ALLA har lekt med den som lite så den e lite sliten men men den är ju fortfarande underbar! Den är även gjord som rödluvan ^^ Med de gubbarna då ^^ bjuder även på en oseriös bild på mej orkar inte med någon seriös så ;P ^^ nu ska pluggars !
ses senare pluggisar<3

måndag 19 april 2010

Hej hallå vi säger så...
Skolan idag typ, sen GICK jag hem. Gör nu läxor precis som jag gjorde när jag kom hem för typ massa timmar sedan -.- Är trött på skolan nu det är förmycket på samma gång! Men de tröga lärarna är så jävla tröga att de inte fattar det!! men ska äta nu blir fisk o potatis ^^
kramar lina <3

söndag 18 april 2010

hej!
Hemma nu, tittar på gossip girl men det gör väl alla!? ska äta nu.
ses <3
1 2 3 4 5 6
Hej hallå ;)

Typ 2 timmar tills jag ska ta 513 till heden o dansen ;P Kan inte alla kommentera och skriva sin blogg?! Så jag jag kan kolla era! Tänkte måla mina naglar innan dagen e slut vet inte vilken färg än bara vad tycker ni? 1,2,3,4,5 eller 6? men ska packa dans sakerna nu.
kramisar Lina<3


God morron!
Söndag idah då -.- är inte de värsta dagen på helgen?! För då vet man att man måste gå till skolan i mon. Om inte idioten tänt på skolan under helgen. Någon som vet vem det är? jaja idiot i alla fall.
idag blir det väl städa lite hehe ni vill inte se mitt rum! Men ärligt vem tycker det är skoj att städa eller vika in alla kläderna i gradroben efter en "klädkris". Och så är det ju dans idag med. ( Lite bilder från i sommars <3!)
kramis Lina <3